Gastenboek

Hieronder ziet u een overzicht van reacties van onze klanten.
Iets besteld, plaats hier uw bevindingen!

Boukje Feenstra

We hebben net over de post het t shirt voor mijn docher ontvangen, van het zonnetje in huis, een heel leuk t shirt is dit geworden.

elise nouris

Vandaag de shirts en rompertje ontvangen. Wat zijn ze leuk geworden !! Mooie kwaliteit en de kleur is helemaal goed. Morgen gaan we de kadootjes geven, weet zeker dat ze het leuk vinden.

Mijke

Vandaag het shirtje ontvangen wat ik vorige week besteld heb. Ziet er hartstikke leuk uit! Bedankt voor de snelle levering!

Cynthia de Keijzer

Op 18 sept geef ik een feestje voor mijn 30e verjaardag met dresscode zwart met goud. Het zwarte shirtje met gouden letters voor mijn dochter is echt super geworden. Ze staat voor op de uitnodiging en ze zal zeker veel bekijks hebben tijdens de feestavond! Bedankt voor het snelle leveren en jullie mooie kwalitatief product. Groeten Cynthia

joke l'Istelle

kreeg van morgen het truitje binnen wat is voormij ongeboren kleindochter die in november komt kreeg er tranen in mijn oogen van dat ik het zag zo mooi zo lief dank je wel zal jou saite doorgeven aan andere mensen gr joke l'Istellen uit Den helder