Gastenboek

Hieronder ziet u een overzicht van reacties van onze klanten.
Iets besteld, plaats hier uw bevindingen!

jose

hallo, zondag shirtje besteld en woensdag laghij door de bus. vind het gewoon jammer dat mn zoontje nog 3 weken moet wachten tot hij zn "verjaardags shirt" aan mag!

laura

Snelle levering en enorm leuk shirtje! Het is voor mijn zoontje zn verjaardag dus we moeten nog 3 weekjes wachten totdat ie hem aankan.. Maar kwaliteit van het shirtje lijkt goed en tekst ook erg mooi (met zilver!) Ik zal deze site zeker bij anderen aanraden en zelf ook nog eens een bestelling plaatsen.. Het enige wat ik jammer vind is dat er van mij wel wat meer kleuren voor de shirtjes mag zijn, dit is geen kritiek maar misschien een suggestie :) Topservice!!

Rebecca Zomers

Zeer te spreken over de levering. Toch sneller dan verwacht! En hele mooie kwaliteit.

Els

Hallo,
Vandaag mijn allereerste bestelling ontvangen van jullie!
Het ziet er superleuk uit! De shirts zijn van zeer mooie kwaliteit en de print is perfect! Ik zal jullie zeker bij anderen aanbevelen.
Voor die prijs is het echt TOP!
Bedankt

Fam Vaes

Wat zijn de shirts leuk geworden!! Leuke manier om zo te laten weten dat er nog een broertje of zusje bij komt! :) De kwaliteit is echt super! Zeker vergeleken met de prijs. Leuke reacties gehad,...en al 2 zwangere die het waarschijnlijk ook zo aankondigen!! :) Tip: Het zou leuk zijn als er ook meer keuze zou zijn met een tekst, voor een kind die al grote broer of zus is. Maar wij zijn zeer te vrede! Bedankt!